top of page

CINITY Group

Public·176 members

Sziasztok! Ti mennyire vagytok mostanában elégedettek azzal, ahogyan az online kikapcsolódási lehetőségek kinéznek? Én azt vettem észre, hogy egyre inkább a nyugodt, letisztult felületeket keresem, ahol nem kell túl sok információt egyszerre feldolgozni. Sokszor egy hosszú nap után csak valami egyszerű élményre vágyom, ami nem terheli le az agyam, inkább segít lelassulni. Nálatok mi számít fontosabbnak: a vizuális hangulat, az egyszerű használat vagy az, hogy mennyire tud elmélyíteni egy adott élmény? Érdekelne, más is így gondolkodik-e mostanában, vagy inkább a pörgősebb dolgokat részesítitek előnyben.

11 Views

Én teljesen átérzem ezt a nézőpontot. Nekem is sokat számít, hogy egy oldal mennyire kényelmesen használható és mennyire ad nyugodt érzést már az első percekben. Szeretek este leülni, zenét hallgatni és közben olyan online szórakozási felületeket kipróbálni, ahol minden átlátható és nem túl zsúfolt. Nemrég olvastam

és tetszett, hogy inkább az élmény hangulatára fókuszált, nem pedig a bonyolult részletekre. Én magam is inkább azokat a játékos felületeket kedvelem, ahol nem kell kapkodni, hanem lehet lassan felfedezni mindent. Sokszor ez számomra egyfajta esti lelassulás, nem pedig valami intenzív tevékenység. Ha minden egyszerű és jól átlátható, sokkal tovább maradok egy adott helyen, mert tényleg kikapcsol.

bottom of page